Fémmentes fogászat

Dr. Czíner István fogorvos 25 év tapasztalattal

Telefon

+36 70 565 6161

Cím

9400 Sopron,
Várkerület 6.

Email

info@drcziner.com

A fém elhagyásával lehetőség nyílik a fogak tökéletesen élethű helyreállítására. A maximális esztétika érdekében a fém szerepét átvette a kerámia, illetve a kompozit a fogászatban.
Sok különböző módon kerül felhasználásra a fogászatban:
  • A veneerek készítéséhez különböző típusú kerámiát használunk fel, attól függően, hogy milyen okból készülnek és mennyire kell ellenállónak lenniük.
  • Koronák és hidak esetében azért, hogy képesek legyenek ellenállnia a nagy erőbehatásoknak leggyakrabban cirkónium-dioxidot alkalmazunk, mint vázanyag. Fehér színéből adódóan sokkal könnyebben érhető el vele esztétikus megjelenés.
  • Inlay, Onlay, Overlay rendelőnkben kizárólag kerámiából készül digitális munkafolyamat során. Így célozzuk meg a legprecízebb és a legszebb eredményt.
  • Az esztétikus tömések kompozit anyagból készülnek. Sok színárnyalatban elérhető, hogy minden típusú fogat és minden igényt kiszolgáljon.

Milyen előnyökkel jár a fémmentes fogászat?

Azon túl, hogy nem rontja a mosolygás önfeledt örömét a szürkés színe több egyéb előnye is van, ha fém nélkül kerül helyreállításra egy fog.

A szájban étkezés és ivás során tág határok között változik a hőmérséklet, amely a fém tágulásához és zsugorodásához vezet. Amalgámtömés esetén ez gyengítheti a fog szerkezetét. A résképződés pedig utat enged a baktériumoknak a fog belseje felé.

Közel minden tizedik embert érint a fémallergia, amely lehetetlenné teszi fémek elhelyezését a szájüregben. Ilyen esetben is tökéletes megoldást kínál a fém mentes fogászat.

Elégedettségi garancia

N

25 év tapasztalat

v

Konzultáció

Miért a Dr. Czíner Dental Team?

N

Nálunk egy kezelés akkor ér véget, amikor Ön maximálisan meg van elégedve. Ebben segít az alapos betegvizsgálat és a személyre szabott egyedi kezelési terv. Munkánk során szeretünk mindent lépésről-lépésre átbeszélni, hogy minden felmerülő kérdésre választ kaphasson.

N

A legmodernebb eszközöket alkalmazzuk az Ön kényelme és a tökéletes végeredmény érdekében. 3 dimenziós képalkotó rendszer, intraorális szkenner, arcszkenner, fúrósablon implantációhoz és digitális munkafolyamatok.

N

A kezelésének minden lépése egy helyen, a házon belül történik. A kezelés kezdetétől a végéig minden folyamat nálunk zajlik.

N

Összeszokott team dolgozik Önnel együtt és Önért. Specialistáink teljes összhangban végeznek minden beavatkozást. Sokéves tapasztalatainkat egymással megosztva jutunk el a célhoz, mert mindenben egyikünk sem lehet kiváló, azonban közösen azzá válhatunk. Nem csupán munkatársak, hanem barátok és családtagok is vagyunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adatkezelés

- Az adatkezelési tájékoztató itt tekinthető meg.

Dr. Czíner Dental Team Logo

Telefon

+36 70 565 6161

Email

info@drcziner.com

Cím

Sopron, Várkerület 6.

Call Now Button