Állapotfelmérés

Dr. Czíner István fogorvos 25 év tapasztalattal

Telefon

+36 70 565 6161

Cím

9400 Sopron,
Várkerület 6.

Email

info@drcziner.com

Állapotfelmérés, tanácsadás, árajánlat

Az első találkozás során fontos, hogy tiszta képet kapjon a fogazati státuszáról.

Ilyen esetben mindenképpen egy alapos és minden részletre kiterjedő klinikai vizsgálatra kerül sor.

Megbeszélésre kerülnek az elvégezhető kezelések, figyelembe véve az Ön kívánságait, illetve a fogai és az állcsontjai anatómiája által nyújtott lehetőségeket. Amennyiben kérdései merülnek fel, azokra szívesen válaszolunk.

Sokszor kiegészítő röntgenfelvételek is készülnek. Az állcsontokban lévő gyulladásokról, a fogágy állapotáról, a csont magasságáról, illetve a bölcsességfogak meglétéről kellő információt szolgáltat a panoráma röntgen. De az összetettebb kezelések előtt, a pontos anatómiai információk elemzéséhez és a csont, illetve a fogak gyökereinek a tér három irányából való tanulmányozásához 3 dimenziós képalkotást alkalmazunk, amelyet CBCT segítségével készítünk el.

Természetesen a vizsgálat végén minden lehetséges kezelési opcióról részletes árajánlatot írunk Önnek, hogy minden tekintetben pontosan össze tudja hasonlítani a kezelési módokat.

Elégedettségi garancia

N

25 év tapasztalat

v

Konzultáció

Miért a Dr. Czíner Dental Team?

N

Nálunk egy kezelés akkor ér véget, amikor Ön maximálisan meg van elégedve. Ebben segít az alapos betegvizsgálat és a személyre szabott egyedi kezelési terv. Munkánk során szeretünk mindent lépésről-lépésre átbeszélni, hogy minden felmerülő kérdésre választ kaphasson.

N

A legmodernebb eszközöket alkalmazzuk az Ön kényelme és a tökéletes végeredmény érdekében. 3 dimenziós képalkotó rendszer, intraorális szkenner, arcszkenner, fúrósablon implantációhoz és digitális munkafolyamatok.

N

A kezelésének minden lépése egy helyen, a házon belül történik. A kezelés kezdetétől a végéig minden folyamat nálunk zajlik.

N

Összeszokott team dolgozik Önnel együtt és Önért. Specialistáink teljes összhangban végeznek minden beavatkozást. Sokéves tapasztalatainkat egymással megosztva jutunk el a célhoz, mert mindenben egyikünk sem lehet kiváló, azonban közösen azzá válhatunk. Nem csupán munkatársak, hanem barátok és családtagok is vagyunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adatkezelés

- Az adatkezelési tájékoztató itt tekinthető meg.

Dr. Czíner Dental Team Logo

Telefon

+36 70 565 6161

Email

info@drcziner.com

Cím

Sopron, Várkerület 6.

Call Now Button